OLD Industry creează o punte de legătură între: Producători-care oferă produse tot mai performante şi Clienţi-care utilizând aceste produse şi tehnologii vor ajunge tot mai competitivi şi profitabili.Deşi societatea noastră a fost înfiinţată în 2005, echipa managerială are o îndelungată experienţă în domeniul distribuţiei diverselor produse industriale.

OLD Industry–Fabricant abrazive Hookit si benzi abrazive, materie prima 3M – DEERFOS – SUNMIGHT

Fabricam:
- Abrazive Hookit, materie prima 3M, material 245 si 255P. Familia 245 este destinată operaţiilor de degroşare, iar familia 255P este tratata antiincarcare si este folosita pentru finisare. Abrazive hookit materie prima Deerfos si Sunmight. Producem diverse forme: triunghi, rotund(Ø75, 115, 125, 150, 201, 280, 305), coli. Indiferent de forma abrazivele pot fi cu gauri sau fara gauri si diferite granulatii. La solicitare putem executa orice forma si dimensiune.
- Benzi abrazive de diferite dimensiuni, materie prima 3M, Deerfos si Sunmight.

abrazive

OLD Industry – Fabricant furtune sertizate, apa si aer

Furtunul albastru este din PVC, ranforsat cu fibra de poliester; presiunea de lucru este de 20 bari la 20°C, iar presiunea de explozie 60 bari; temperatura de utilizare este de -26°C la +65°C. Furtunul verde este din poliuretan; ranforsat cu fibra de poliester; presiunea de lucru este de 20 bari, iar presiunea de explozie 60 bari; temperatura de utilizare este de -15°C la +60°C. Sertizam furtune cu dimensiunile diametrului interior de la 6mm la 48mm.

furtune pe aer

Avem încheiate contracte de distribuţie cu următorii furnizori:

3M-SUA

Abrazivi industriali

3M este un concern industrial înfiinţat în anul 1902, cu sediul central în S.U.A. Clientii si partenerii nostri de afaceri care sunt sursa inspiratiei in crearea de noi produse. Succesul companiei fiind datorat în special abilităţilor de adaptare a tehnologiilor la necesităţile oamenilor din toată lumea. Winterthur face parte din fabricantii fruntasi de talie internationala. Cei mai importanti utilizatori sunt in industria de automobile, rulmenti, unelte, industria sticlei si otelului.

abrazive 3m

Benzi adezive si adezivi industriali

Utilizarea niturilor, suruburilor, sudurii si a altor metode de asamblare traditionale poate limita libertatea de a proiecta si a realiza produsele pe care le doriti, poate creste costurile sau intarzia livrarile. 3M va ofera o gama completa de benzi adezive si adezivi pentru lipirea durabila si estetica a unei game foarte largi de material.

benzi adezive

Echipamente de protectie

Motto-ul produselor 3M pentru protectia muncii este: sigur si confortabil. Datorita gamei variate de produse, 3M ofera clientilor multiple posibilitati de protectie specifice mediului lor de lucru. Produsele 3M sunt mai mult decat sigure. Departamentul de cercetare si dezvoltare a produselor 3M permite companiei sa stabileasca standardele in domeniul confortului Echipamentelor Individuale de protectie.

echipamente de protectie

DYNABRADE -SUA

Fondată în 1969 Dynabrade şi-a câştigat o reputaţie şi poziţia de lider în clasificarea sculelor penumatice portabile. Aceste scule sunt utilizate pentru şlefuirea, finisarea, polizarea, debavurarea diverselor suprafeţe din industria de prelucrare a metalului, lemnului, maselor plastice, sticlei.

dynabrade

CEJN – SUEDIA

Linia de produse pneumatice CEJN include cuplorii cu conexiune rapidă, pistoalele, furtunele din poliuretan, furtunele uşoare şi pentru lucrări dure, rolele de cablu şi accesoriile cele mai performante din lume. CEJN oferă toate componetele necesare, de la unităţi FRL la cuple pentru aer comprimat, pentru a asigura performanţele aerului comprimat în întreaga lume.

cejn

KURI TEC - CANADA

Furtune aer rezistente la schimbări meteo şi UV, rezistenţă medie/mare la ulei, potrivit modelului RMA’s Clasa B, flexibilitate la temperaturi scăzute, uşor de rebobinat după folosire, foarte uşoare, PVC rezistent chimic, înveliş şi mijloc fără silicon.

furtune kuritec

SAURO ROSSI – Italia

Sauro Rossi se afla pe primul loc in cadrul firmelor producatoare si comerciante de tamburi, datorita dorintei de atingere a perfectiunii in fiecare etapa a fabricatiei, dar si datorita experientei de 10 ani pe aceasta piata.

sauro

SEGMETAL –Italia

Fondată în 1949, a fost prima firmă italiană care a început la scară industrială, producţia de lame circulare pentru tăierea metalelor, portofoliul actual cuprizând producţia de lame circulare pentru aliaje uşoare şi lemn, benzi metalice pentru tăierea diferitelor materiale.

segmetal

FEIN –Germania

Oferirea de soluţii pentru prelucrarea metalelor – aceasta reprezintă una din competenţele principale ale Fein. Grit impune ştachete de 25 de ani în segmentul polizoarelor cu bandă abrazivă continuă. Grit by Fein – sunt polizoare cu bandă abrazivă continuă adaptate optim aplicaţiilor dumneavoastră. Grit by Fein oferă pentru fiecare solicitare o soluţie optimă – prin intermediul sistemului nostru unic, modular.

fein

FEIN GRIT-Germania

Polizoare prefesionale cu bandă abrazivă continuă, modul de polizare, maşini de debavurare, accesorii. Problemă în curs de dezvoltare de soluţii pentru prelucrarea metalelor – aceasta este una din competenţele de bază FEIN. Centura şlefuitorului FEIN este o soluţie viabilă pentru prelucrarea oţelului inoxidabil, metalului. Grit-a stabilit standarde în centura polizor segment timp de 25 de ani.

grit

BDS-Germania

BDS Maschinen dezvoltă şi produce un program amplu de maşini cu talpă electromagnetica, maşini de găurit pentru şine de cale ferata , maşini de şanfrenat, carote şi accesorii în Mönchengladbach unde este situată compania. Încă din momentul înfiinţarii din 1989, compania s-a stabilit pe piaţă, ca una de success în prelucrarea metalelor, la nivel mondial.

bds

MAKITA-Japonia

În octombrie 2005 Corporaţia Makita a sărbătorit 90 de ani de la înfiinţare, perioadă în care a devenit cel mai mare producător japonez de scule electrice. Makita proiectează şi produce o gamă existinsă de scule electrice care include în principal fierăstraie circulare, fierăstraie pendulare, rindele, maşini de găurit, ciocane rotopercutoare, polizoare şi şlefuitoare. Calitatea şi fiabilitatea acestor scule electrice au câştigat încrederea utilizatorilor din întreaga lume.

makita

LED LENSER – Germania

Cu noua tehnologie a lanternelor cu LED se economiseste energie si se reduce cantitatea de CO2 emisa, ceea ce este un beneficiu pentru Pamant, care sufera datorita incalzirii globale.

led

DEWALT - SUA

De peste 80 de ani, DeWALT si-a dobandit reputatia pentru proiectarea si construirea de scule profesionale pentru uz industrial. In 1923, Raymond DeWalt a reusit sa stabileasca standardul pentru calitate si durabilitate, continuand timp de decenii. Acesta a fost inceputul reputatiei de lunga durata, DeWalt.

dewalt

HELLER-Germania

Lider mondial în producţia de burghie pentru găurirea betonului, dălţi, şpiţuri, burghie pentru lemn şi metal. Toate produsele sunt de succes pe piaţă, deoarece acestea rezolva problemele de utilizator. Cerinţele pieţei care este într-o continuă schimbare este primul nostru criteriu.

dril

MPS-Germania

Firmă germană de mare renume specializată în producerea pânzelor de pendular, pânzelor circulare şi carotelor bimetalice pentru diferite utilizări. Fiecăre produs estespecializat pe un anumit domeniu, în funcţie de materialul pe care se utilizează si modul de lucarare dorit. Ceea ce împinge MPS în vârful producătoarelor de pânze este calitatea, durabilitate produselor si viteza lor de lucru.

mps

USH-Germania

Peste 1000 de produse USH profesionale specializate în unele şi capuri de înfiletare. USH oferă o viaţă îndelungată şi uzură redusă. Printre produsele oferite de USH se numără şi: capuri de şurubelniţe, adaptoare magnetice, truse, şurubelniţe de mână, unelte din seturi (individual).

ush

LIGNUM-Germania

Produce fierăstraie profesionale pentru diverse întrebuinţări; printre tipurile de fierăstraie produse: fierăstrău manual, fierăstrău-”Back”, fierăstrău-”Compass”, fierăstrău Multifuncţional, fierăstrău Barracuda, fierăstrău pentru şliţuit, fierăstrău ”Arc”, fierăstrău pentru BCA-HM, bomfaier, fierăstrău pentru grădinărit şi fierăstrău rabatabil.

lignum

KARNASCH-Germania

Produce freze carbură biax pentru prelucrarea metalului, carote din oţel rapid şi carburi metalice, benzi bimetalice. Companiile care se ocupă cu industria metalului necesită absolută siguranţă la locul de muncă, o calitate a lucrului la cel mai înalt nivel, performanţă şi încredere în instrumente. Produsele profesionale Karnasch oferă tot ceea ce este nevoie, ceea ce contează!

karna

WALTER-Austria

Walter, Walter Titex şi Walter Prototyp sunt acum împreună oferind soluţii tehnice pentru operaţiile de strunjire, găurire, frezare şi filetare. Walter produce scule (pentru strunjire, găurire, frezare ) cu plăcuţe amovibile. Pentru fiecare material semifabricat, Walter oferă geometria corespunzătoare şi cel mai potrivit material de aşchiere, de la operaţiunile de degroşare şi până la cele de finisare. Walter Titex produce , sculele de la Walter Titex sunt exacte, eficiente şi economice. Walter Prototypproduce scule pentru frezare, filetare, filetare prin frezare. Experienţa noastră în substraturi şi acoperiri optimizează rezultatele de prelucrare, datorită unor viteze mai mari de aşchiere şi pentru că sunt necesare mai puţine schimbări ale sculelor.

walter

KLINGSPOR-Germania

Produse abrasive de înaltă calitate pentru prelucrarea metalului, lemnuluiu, sticlei, pietrei. Klingspor generează de mai bine de 100 de ani standarde internaţionale pentru tehnologia abrazivă. În centrele de fabricaţie Klingspor se produc peste 50.000 de produse abrazive de înaltă calitate.

klingspor

OSBORN-GERMANIA

Organizaţiile din întreaga lume au încredere în calitatea şi eficienţa produselor Osborn. În 14 locaţii din lume noi fabricăm perii abrazive, produse abrazive de înaltă calitate pentru utilizări profesionale, în industrie, comerţ şi sectorul privat.

osborn

CASALS –SPANIA

Fabrică ventilaţii tehnice industriale şi de construcţii (pentru aerisire, ventilatoare industriale, accesorii electrice şi mecanice)

casls

LUDWIG-HUNGER-GERMANIA

Hunger- o companie cu experienţă-specializată în fabricarea de alezoare extensibile.

ludwig

Freze, tarozi, filiere, cuţite strung: România, Polonia, Cehia.

freze

MAGMAWELD OERLIKON - TURCIA

Unul dintre cei mai mari producatori la nivel mondial de consumabile (electrozi, sarme, vergele, etc). Deşi marca Magmaweld este tânără, experienţa producătorilor în domeniul de sudare şi tăiere datează din 1957.

MAGMAWELD

TELWIN – Italia

De peste 50 de ani TELWIN este un lider mondial în producţia de aparate de sudură, sisteme de tăiere şi încărcătoare. Este prezent în toate 5 continente, cu o gamă largă de produse, dedicat pentru toate sectoarele de producţie, din industria de automobile, construcţii,construcţii navale, si toate sectoarele profesionale. Producator aparate de sudura de tip invertor si transformator (cu arc, mig mag, etc) roboti de pornire, incarcatoare si redresoare auto, aparate taiere cu plasma

telwin

GRACO-SUA

Infiintata in anul 1926, Graco este lider mondial in domeniul sistemelor de vopsire. Graco ofera echipamente si accesorii pentru joasa presiune sau pentru inalta presiune, pune la dispozitie o gama larga de echipamente profesionale pentru aplicarea grundurilor si vopselelor.

graco

KARCHER - Germania

Karcher este un “specialist” in curatarea la nivel mondial, care livreaza solutii optime pentru fiecare tip de mizerie. Se adreseaza utilizarii private, comerciale si industriale. Gama produselor Karcher cuprinde aparate de curatat cu inalta presiune, aspiratoare umed/uscat, aparate de curatat cu gheata carbonica, curatitoare cu aburi, etc.

karcher

UNIOR – Slovenia

Unior este un producator European de scule de mana, definit prin calitate si design functional. Marca Unior este dedicate atat utilizatorilor profesionali cat si utilizatorilor amatori. Gama de produse Unior cuprinde mai mult de 3000 de modele de scule de mana.

unior

IUS-Romania

IUS – producator de scule si unelte de mana din Romania. Firma IUS cauta sa inoveze produse in permanenta si sa ofere o calitate ridicata a acestora.

ius

MERLETT – Italia

Merlett se situeaza in fruntea producatorilor de furtune flexibile din materiale plastice. Activi pe piata din anul 1952, Merlett, a capatat o vasta experienta in acest domeniu. Materialele folosite pentru producerea furtunelor reprezinta principalul avantaj al companiei.

merlet

La comandă, vă putem livra orice produs, repsectând legislaţia în vigoare.

Clienţii noştrii sunt utilizatori finali din industria de prelucrare a metalului ,lemnului : construcţii şi reparaţii nave şi aeronave ,construcţii şi reparaţii vagoane călători şi marfă, construcţii şi reparaţii mijloace de transport auto (autobuze, automobile), construcţii civile pe structură metalică şi beton, fabrici de mobilă .

Ne onorează interesul dumneavoastră, acordat unor produse de cea mai bună calitate.